top of page

OMBRE POWDER BROWS

𝗪𝗔𝗧 𝗭𝗜𝗝𝗡 𝗣𝗢𝗪𝗗𝗘𝗥 𝗕𝗥𝗢𝗪𝗦?

Bij Powder brows worden de wenkbrauwen volledig ingeschaduwd met pigment. Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen. Maar de naam zegt het al; ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat je ongeveer iedere 1 a 1,5 jaar je wenkbrauwen een touch-up moet geven om langer te genieten van de perfecte wenkbrauwen.

𝗘𝗡 𝗕𝗥𝗢𝗪 𝗠𝗔𝗣𝗣𝗜𝗡𝗚?

Brow Mapping is een techniek waarbij de wenkbrauwen zorgvuldig worden uitgemeten. Want een persoonlijke wenkbrauw vorm accentueert jouw mooiste kanten!

𝗛𝗢𝗘 𝗕𝗘𝗣𝗔𝗔𝗟 𝗝𝗘 𝗗𝗘 𝗝𝗨𝗜𝗦𝗧𝗘 𝗞𝗟𝗘𝗨𝗥?

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we welke kleur we gaan gebruiken bij je, hier heb je zelf ook alle inspraak in. Wij zullen ons kundig advies met je delen. Wij werken met basiskleuren die wij kunnen mengen tot jouw persoonlijke kleur.

De ‘warme’ wenkbrauwen die je ziet op de voor en na foto’s komt doordat deze huid rood is uitgeslagen door het pigmenteren. De roodheid komt door de wenkbrauw heen waardoor de kleur een stuk warmer/oranje oogt. Dit is NIET het geval, in ons pigment zit namelijk GEEN rood pigment verwerkt

Heb je oude PMU elders laten plaatsen? Stuur dan eerst je foto's in.

Ombre Powder Brows €395

Touch-up binnen 2 maanden  Gratis

Touch-up binnen 6 maanden €125

Touch-up binnen 1 jaar €175

Touch-up binnen 1,5 jaar €225

Touch-up binnen 2 jaar €255

Infralash €210

-

LIP BLUSH

LIP BLUSH BEHANDELING
De lip blush behandeling is één van de populairste soorten permanente make-up. Bij deze behandeling worden de lippen gepigmenteerd. Bij het aanbrengen van lip blush gebruiken we speciale inkt die met een naald wordt aangebracht in de tweede huidlaag. Het is dus vergelijkbaar met tatoeëren, maar veel minder intensief.  

OVER DE LIP BLUSH BEHANDELING

Lip blush is een vorm van semi-permanente make-up. Het verbetert niet alleen de vorm van de lippen maar geeft ook een lichte kleur en een optisch vollere uitstraling omdat de lippen beter zichtbaar worden. Het uitgangspunt is altijd om de lippen meer aanwezig te doen lijken op een natuurlijke manier. Lip blush blijft gemiddeld zo’n 2 jaar zitten.  

DE VOORDELEN VAN EEN LIP BLUSH BEHANDELING

Lip blush brengt veel voordelen met zich mee: 

  • Je kunt de vorm van je lippen aanpassen en zo asymmetrische lippen bijwerken. 

  • Het bespaart tijd omdat je geen make-up meer hoeft aan te brengen. 

  • Het zorgt dat lippen voller lijken en meer kleur hebben. 

  • Het verbloemt littekens op de lippen van bijvoorbeeld een koortslip. 

  • Het geeft een natuurlijk resultaat. 

  • De behandeling is geschikt voor iedere lipvorm.  

DOET EEN LIP BLUSH BEHANDELING PIJN?

De huid van de lippen is gevoelig dus de behandeling is niet geheel pijnloos. Het is vergelijkbaar met het aanbrengen van pigment in wenkbrauwen, maar de huid op je lip is dunner. Daardoor kan de pijn intenser aanvoelen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de behandeling zo pijnloos mogelijk is.  

BEAUTY SALON LYS: DE SPECIALIST OP GEBIED VAN PERMANENTE MAKE-UP

Voorafgaand aan de behandeling voeren we een intakegesprek. Dan bespreken we jouw wensen en verwachtingen. We gaan ook de vorm van de lippen tekenen. Samen kiezen we de juiste kleur. Ben je helemaal tevreden? Dan starten we met de behandeling. Je krijgt ook instructies mee voor de juiste nazorg. Bij Beauty Salon Lys ben je in de beste handen!  

 

LIP BLUSH €395,- inclusief finishing touch na 6 weken 

INFRALASH

bottom of page