OMBRE POWDER BROWS

𝗪𝗔𝗧 𝗭𝗜𝗝𝗡 𝗣𝗢𝗪𝗗𝗘𝗥 𝗕𝗥𝗢𝗪𝗦?

Bij Powder brows worden de wenkbrauwen volledig ingeschaduwd met pigment. Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen. Maar de naam zegt het al; ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat je ongeveer iedere 1 a 1,5 jaar je wenkbrauwen een touch-up moet geven om langer te genieten van de perfecte wenkbrauwen.

𝗘𝗡 𝗕𝗥𝗢𝗪 𝗠𝗔𝗣𝗣𝗜𝗡𝗚?

Brow Mapping is een techniek waarbij de wenkbrauwen zorgvuldig worden uitgemeten. Want een persoonlijke wenkbrauw vorm accentueert jouw mooiste kanten!

𝗛𝗢𝗘 𝗕𝗘𝗣𝗔𝗔𝗟 𝗝𝗘 𝗗𝗘 𝗝𝗨𝗜𝗦𝗧𝗘 𝗞𝗟𝗘𝗨𝗥?

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we welke kleur we gaan gebruiken bij je, hier heb je zelf ook alle inspraak in. Wij zullen ons kundig advies met je delen. Wij werken met basiskleuren die wij kunnen mengen tot jouw persoonlijke kleur.

De ‘warme’ wenkbrauwen die je ziet op de voor en na foto’s komt doordat deze huid rood is uitgeslagen door het pigmenteren. De roodheid komt door de wenkbrauw heen waardoor de kleur een stuk warmer/oranje oogt. Dit is NIET het geval, in ons pigment zit namelijk GEEN rood pigment verwerkt

Heb je oude PMU elders laten plaatsen? Stuur dan eerst je foto's in.

Nieuwe behandeling €395

Touch-up binnen 2 maanden  Gratis

Touch-up binnen 6 maanden €125

Touch-up binnen 1 jaar €175

Touch-up binnen 1,5 jaar €225

Touch-up binnen 2 jaar €255

Infralash €210

-