top of page

Lysette

eigenaresse - Allround schoonheidspecialiste & PEDICURE

IMG_4114.JPG

Mijn passie is om u te laten ontspannen, het drukke bestaan even achter u te laten. Zodat u intens kunt genieten van de behandeling, waardoor het voor u een bijzondere beleving wordt waarin lichaam en ziel in balans komen.
Naast wellness behandelingen heb ik de afgelopen jaren een andere passie ontwikkeld, huidverbetering! Ik heb meerdere specialisaties op dit gebied gevolgd. 
U bent daarom in goede handen bij mij, op het gebied van; Dermapen behandelingen, bindweefsel massage en AHA fruitzuren. Ik haal graag het mooie in u en uw huid naar boven. Want een gezonde huid is een stralende huid!

Daarnaast kunt u bij mij terecht voor Semi Permante make-up. Ik voer Ombre Powder Brow en Infralash behandelingen uit. Wilt u hier daar meer over weten? Neem gerust contant met mij op!

Jacomine

Allround schoonheidspecialiste & PEDICURE

ByEline-6.jpg

Na 2 jaar stage te hebben gelopen ben ik nu alweer ruim 3 jaar werkzaam bij Beauty Salon Lys. 
U kunt bij mij terecht op de maandag, dinsdag middag en avond, de donderdag, vrijdag en zo nu en dan op de zaterdag. 

Naast schoonheidsspecialiste ben ik ook pedicure.  Klanten zien mij als een enthousiaste, vriendelijke en gepassioneerde schoonheidsspecialiste.  Ik haal veel voldoening uit de verschillende behandelingen die wij aanbieden. Of het nou gaat om een schoonheidsbehandeling of een pedicure ,  ik streef  altijd  naar tevreden klanten die met een  ontspannen gevoel de salon verlaten.  

bottom of page