Lysette

eigenaresse - Allround schoonheidspecialiste & PEDICURE

IMG_4114.JPG

Mijn passie is om u te laten ontspannen, het drukke bestaan even achter u te laten. Zodat u intens kunt genieten van de behandeling, waardoor het voor u een bijzondere beleving wordt waarin lichaam en ziel in balans komen.
Naast wellness behandelingen heb ik de afgelopen jaren een andere passie ontwikkeld, huidverbetering! Ik heb meerdere specialisaties op dit gebied gevolgd.
U bent daarom in goede handen bij mij, op het gebied van; Microdermabrasie, bindweefsel massage en AHA fruitzuren. Ik haal graag het mooie in u en uw huid naar boven. Want een gezonde huid is een stralende huid!

Jacomine

Allround schoonheidspecialiste & PEDICURE

ByEline-6.jpg

Ik heb bijna 2 jaar stage gelopen bij Beauty Salon Lys en ben hier nu werkzaam. 
U kunt bij mij terecht op de dinsdag avond, de donderdag, vrijdag en zaterdag. 

Naast schoonheidsspecialiste ben ik ook pedicure.  Klanten zien mij als een enthousiaste, vriendelijke en gepassioneerde schoonheidsspecialiste.  Ik haal veel voldoening uit de verschillende behandelingen die wij aanbieden. Of het nou gaat om een schoonheidsbehandeling of een pedicure ,  ik streef  altijd  naar tevreden klanten die met een  ontspannen gevoel de salon verlaten.  

ROMY

schoonheidsspecialiste in opleiding

ByEline-20.jpg

Sinds september 2020 loop ik stage bij Beauty Salon Lys. Ik zit in het 2e jaar van mijn opleiding en ben iedere woensdag  aanwezig in de salon. Naast schoonheidsspecialiste leer ik ook voor pedicure. Ik vind het een eer om bij klanten het mooiste in hun zelf naar boven te halen. Ik draag hier dan ook graag in bij met een persoonlijk make-up advies, mooie gelakte handen en perfect  geëpileerde wenkbrauwen.