shellac

Shellac

€ 29,95

Shellac French manicure 

€ 36,95

Shellac verwijderen

€ 10,-

Met shellac krijgt u mooie, stevige, krasvaste nagels. Afbladderende nagellak is verleden tijd. U houdt wekenlang prachtig gelakte nagels. Ideaal voor vrouwen die geen kunstnagels willen, maar wel mooi verzorgde nagels.

Shellac blijft gemiddeld 2 tot 4 weken zitten. Shellac is ook zeer geschikt voor teennagels. Aangezien teennagels langzamer groeien is een nabehandeling pas na 5 tot 8 weken nodig.

Basic pedicure

30 min

€26,95

Knippen van nagels en het verzorgen van de nagelomgeving, het behandelen van verdikte en/of schimmelnagels, verwijderen van overtollig eelt en likdoorns, behandelen van kloven, drukvrij leggen van pijnlijke plekken. De behandeling wordt afgesloten met een voetenbalsem afgestemd op uw voeten.

Luxury pedicure

60 min

€52,95

Knippen van nagels en het verzorgen van de nagelomgeving, het behandelen van verdikte en/of schimmelnagels, verwijderen van overtollig eelt en likdoorns, behandelen van kloven, drukvrij leggen van pijnlijke plekken. Ontspannend voetbubbelbad met etherische olie, afsluitend met een voetmassage en het lakken van de nagels.

Deel behandeling pedicure

15 min

€15,-

Bestaat uit één onderdeel van een Basic Pedicure behandeling: een likdoorn verwijderen of een ingegroeide teennagel behandelen, nagels knippen of eelt verwijderen.

Nagelreparatie

€12,50 per teennagel

LCN Wilde Pedique Plus nagelreparatie is een methode om de teennagel die beschadigd is door schimmel of door een trauma, zoals stoten of te kleine schoenen dragen te repareren.
In het geval van een schimmelnagel wordt het aangetaste gedeelte weg gefreest en wordt met de gel een nieuwe nagel aangebouwd. 

 

Deze WILDE-PEDIQUE PLUS bevat het wetenschappelijk getest anthi-mykotische component piroctone olamine. Tests met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft.

Deze behandeling wordt uitgevoerd i.c.m. een deel of basic pedicure.

CONTACT 

ADRES

Hendrik Westerstraat 26A
9791 CT Ten Boer

CONTACT US

06 - 12 59 59 42

OPENINGSTIJDEN

Ma Wo  Vr :

09:00 - 17:30

Di & Do 
09:00 - 21:00

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon