top of page
cenzaa-advanced-skincare-hero.jpg

brow shapen

brow Shapen  

€20,-

Brow shapen & tinting 

€30,-

Brow shapen, oftewel overtollig of niet gewenste wenkbrauwhaartjes verwijderen. Perfect gemodelleerde wenkbrauwen creëren wij door middel van brow sugaring. Tot slot kun je all the way gaan om je wenkbrauwen een subtiel kleurtje mee te geven waardoor een prachtig effect ontstaat. Mooi gestylde wenkbrauwen zorgen voor meer structuur van het gezicht. Samen met je ogen zijn het de blikvangers van je gezicht.

Henna brows

Shapen en verven met henna  

€32,-

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen?
Denk dan eens aan de behandeling Henna brows.  Is gewone verf na een tot twee dagen van de huid, wenkbrauwhenna kan vijf tot veertien dagen blijven zitten. 

Net als bij het verven met regular wenkbrauwverf gaat het bij brow henna om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerder vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.

Lash lift

inclusief wimpers verven

€65,-

Een mooie oogopslag zonder mascara of wimperextensions!
Bij een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken de wimpers langer en krijg je een mooie open blik. Het resultaat houdt tot wel 8 a 10 weken lang!

Tijdens de Lash Lifting behandeling worden er siliconen pads op de oogleden geplaatst. Door gebruik te maken van een speciale vloeistof worden de wimpers vervolgens zeer zorgvuldig over deze pads heen geplaatst om het gekrulde effect te creëren. Om de wimpers vervolgens in model te houden wordt er een fixeergel aangebracht. Ieder haartje wordt meegenomen tijdens de behandeling.

In tegenstelling tot bij een gewone wimper permanent behandeling worden de wimpers bij een Lash Lifting behandeling vanaf de wortel gelift. Doordat er geen wimperkrultang of rollers worden gebruikt wordt er geen schade aangebracht aan de wimpers.

visagie

.

Proefmake-up vanaf                                               €45,-

Bruidsmake-up vanaf                                             €60,-

Visagie bruidsgast                                                     €40,-

Dag make-up                                                                € 35,-

Losse behandelingen

.

Voor alle losse behandelingen die wij aanbieden verwijzen wij u door naar ons online boekingssysteem

bottom of page